forkredit.com | www.sadowod.com | - | finntalk.com

Politik

Kære vælger

Det er nu det gælder!

Til november er der kommunevalg. Jeg er opstillet på liste A.

Jeg blev valgt til Gladsaxe Byråd i 2005. Siden 2010 har jeg været formand for Kultur, Fritid og Idræt, en post jeg er rigtig glad for.

Jeg glæder mig hver gang vi investerer i kultur- og idrætslivet. Næste år åbner vi et nyt spillested, fortrinsvis for unge. Vi har inddraget de unge i processen, så de har været med til at beslutte, hvordan det skal se ud og hvordan det skal indrettes. Jeg arbejder for at skabe de bedste rammer for vores foreninger og klubber.

I byrådet arbejder vi med social balance, som skal sikre, at alle børn får en tryg barndom og det bedste grundlag for et godt liv, uanset om de bor i socialt boligbyggeri i Høje Gladsaxe og Værebro Park eller de bor i villakvarterer et andet sted i kommunen. Vores arbejde med at skabe de bedste dagtilbud og fremtidens skole og også vigtig.

Der er selvfølgelig mange andre vigtige opgaver. Det handler om, at vi fortsætter med at udvikle vores fællesskab og at Gladsaxe Kommune er et godt sted at bo.

Jeg håber, du/I vil hjælpe mig med en stemme. Jeg har brug for så mange personlige stemmer som muligt.

Har du gode ideer til min valgkamp eller har du lyst til at hjælpe mig med omdeling af valgmateriale mv., må du meget gerne sende mig en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe/sms'e til mig
på mobil 29 66 00 46.

Venlige hilsner

Katrine